Eendjesklas

Juf Elise

Welkom in de eendjesklas! Ik ben juf Elise en woon samen met mijn vriend en twee schatten van dochters in Lokeren. In mijn vrije tijd hou ik van leuke uitstapjes doen. Ook vind ik het fijn om met vrienden gezellig bij te praten of eens lekker uit eten te gaan.

Ondersteuningsjuf Marlies

Hallo allemaal! Ik ben juf Marlies. Ik ondersteun juf Elise in de eendjesklas, maar je kan me ook vinden in de turnzaal.

Stilzitten is niets voor mij. Wandelen, fietsen, gaan eten, reizen, op uitstap gaan… Ik doe het allemaal graag! In mijn vrije tijd hou ik ervan om creatief bezig te zijn of maak ik tijd vrij voor de mensen rondom mij.

Binnenkort verhuis ik samen met mijn vriend naar Puivelde.

Zo, dit ben ik!

Kinderverzorgster Veerle

Ik ben Veerle De Roose ,

kinderverzorgster op de Ritsheuvel , de Fontein en de Heilig Hart school.

Ik ben woonachtig te Belsele, getrouwd en mama van 2 dochters.

In de klas

In ons klasje worden we vergezeld van onze lieve klaspop Anna. Samen met Anna leren we spelenderwijs vele dingen, maar zich geborgen en veilig voelen in de klas, bij de juf en bij de andere kleuters is het allerbelangrijkste. Aan de hand van boeiende en uitdagende materialen worden de peuters en kleuters in hun spel gestimuleerd tot ontdekken, exploreren en experimenteren. We beleven samen een mooie tijd!

<

Wist je dat?