Groep 2

Meester Kevin

Dag iedereen, 

 

Ik ben meester Kevin. 

Samen met mijn vrouw en ons zoontje Dré woon ik in het landelijke Eksaarde. 

Iedere morgen spring ik op mijn fiets en rijd ik richting De Ritsheuvel. 

 

In mijn vrije tijd roer ik al eens graag in de kookpotten. Ik volg momenteel een bakcursus en laat daar mijn familie en vrienden graag van meegenieten. 

Je kan me ook vaak terugvinden in onze tuin. Planten, maaien, zaaien en daarna genieten van al dat moois met een lekker glaasje wijn of een biertje. Santé! 

 

Samen met juf Eva neem ik de kinderen van groep 2 onder mijn vleugels. Iedere dag iets nieuws mogen bijbrengen aan kinderen geeft mij telkens weer energie. Want wat is er mooier dan kinderen zien groeien en openbloeien. 

Juf Eva

Hallo, ik ben juf Eva.

Samen met mijn partner, Alexander, en ons zoontje, Bastiaan, woon ik in Sinaai. Wanneer we niet thuis zijn, houden onze 2 katten alles in het oog.

Sinds 2004 ben ik actief als leerkracht in het onderwijs. Ik hou ervan om nieuwsgierige kinderhoofdjes te prikkelen met nieuwe uitdagingen. Ik vind het tweede leerjaar bijzonder omdat je kinderen een ongelofelijke groei in zelfstandigheid ziet maken. In september komen ze toe als prille lezers. Voor je het weet lezen ze zelf hun opdrachten en gaan ze alleen aan de slag.

Mijn favoriete vak om te geven is muziek. Dan neem ik graag mijn gitaar, ukelele of dwarsfluit mee. Een piano is niet zo handig om mee te nemen. Muziek is ook datgene waar ik in mijn vrije tijd graag mee bezig ben. Ik zing bij Solidariteitskoor Resolut en in een vocaal ensemble, MISST, waarmee ik regelmatig optreed. Ook hoop ik ooit de tijd te vinden om mijn bachelor ‘muziektherapie’ af te werken.

Samen met meester Kevin zorg ik ervoor dat jullie kinderen warm omringd worden.

In de klas

In groep 2 leren we rekenen tot 100, ontdekken we de maaltafels, oefenen we de hoofdletters en lezen we heel veel.

We zoeken naar onze muzische talenten, werken in de tuin, brengen een bezoekje aan het speelgoedmuseum en nog zoveel meer…

Nieuwsgierig? Kom dan af en toe eens tussen onze foto’s snuisteren!

 

<

Wist je dat?