Lieveheersbeestjes klas

Juf Anaïs

Piep,

Ik ben juf Anaïs. Ik woon samen met mijn vriend in Sint-Niklaas.

Ik kan genieten van de kleine dingen. Wandelen in de natuur, nieuwe recepten ontdekken, fotografie of wegdromen in een goed boek, een lekkere picknick of eens goed gaan eten in goed gezelschap. Ik ben kortom een echte levensgenieter.

Familie, vrienden en mijn kleuters staan bij mij op de eerste plaats.

In mijn nieuwe klasje ben ik er helemaal klaar voor om jullie sloebers te ontvangen en om er een onvergetelijke jaar van te maken!

Liefs,

Juf Anaïs

 

In de klas

In deze klas krijg je de ruimte om te groeien en je vleugels uit te gooien Vlieg jij met ons mee? De aanloop naar groep 1 is zo dichtbij! Nog een laatste jaar kleuter zijn : ontdekken, spelend leren, genieten en leren in de natuur, op verkenning gaan en spelen met letters en cijfertjes, de wondere wereld van technologie op een eigen manier verkennen en verdrinken in een wereld van fantasie.. op een plek waar je je  goed voelt en volledig jezelf kan zijn!

In de lieveheersbeestjes klas gaan we samen met onze twee dikke vrienden en het lieveheersbeestje op avontuur. We leren samen nieuwe dingen. We denken samen na over wat we kunnen leren en ontdekken.

 

Je kleuter krijgt in de derde kleuterklas al wat meer verantwoordelijkheden om zo de zelfstandigheid nog meer te bevorderen:

Ieder kind op zijn eigen tempo en ieder kind krijgt alle kansen om te groeien!

Ik kijk er alvast naar uit en twijfel zeker niet om mij aan te spreken!

Liefs,

Juf Anaïs

<

Wist je dat?