Bewegingsopvoeding

Turnjuf Limme

‘s Morgens vertrekken mijn vriend en ik alle twee in sportkledij naar school. Stilzitten past dus niet bij onze persoonlijkheid. De kinderen stimuleren en activeren is de boodschap. Als ik niet op school ben kan je me vinden op een squash court of ben ik aan het spelen met mijn 3 mini’s. Mijn zussen, neefje en nichtje en ouders spelen een belangrijke rol in mijn leven, dus een familiemens ben ik zeker! Hoe groter de bende hoe meer ik geniet. Voilà dit ben ik, Limme Van Kerrebroeck.

Turnjuf Kaat

Hallo

Ik ben Kaat, 28 jaar en helemaal klaar voor een nieuw sportief schooljaar.
Op maandag en vrijdag zullen jullie mij zien rondlopen op jullie school. Hou jullie dus maar klaar om dan te koprollen, radslagen te maken, een balletje te gooien en vooral veel te zweten.

Als ik geen lesgeef trek ik de lijn gewoon door en ga ik vaak zelf een beetje sporten. Je kan me dan vinden op mijn koersfiets, in het zwembad, in de dansles of al joggend. Komend jaar ga je me ook kunnen zoeken in een huisje dat te verbouwen is.

In de zomervakantie zal je me dan weer eerder vinden in de bergen, waar ik enorm geniet van uitdagende bergwandelingen.

Ik wil graag met uw kind aan de slag om zijn/haar lichaam beter te leren kennen, de motoriek te verbeteren en zijn/haar grenzen te verleggen. In De Ritsheuvel 2.0 gaat er ook meer aandacht naar het contact met de natuur. We zullen dus zoveel mogelijk buiten sporten en de buitenterreinen van onze school en de bosrijke omgeving zoveel mogelijk benutten.

 

<

Wist je dat?

Wij met groep 3- 4 -5 en 6 iedere laatste maandag van de maand gaan sporten in de sporthal van Sinaai.