Bewegingsopvoeding

Turnmeester Jasper

Dag iedereen! Ik ben Jasper, de nieuwe meester bewegingsopvoeding voor de kinderen van het 1ste tot 6de leerjaar. Ik ben getrouwd met Leslynn en samen hebben wij 3 kinderen: Axel, Moa en Inti.

In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes met mijn gezin. Wij houden van dieren en fietstochtjes in de natuur. Wij hebben zelf ook wel wat dieren. Momenteel hebben we 2 honden, een poes en 2 kippen, maar er kunnen steeds nog dieren bij komen.

Als ik me wil ontspannen, ga ik mountainbiken of doe ik aan trailrunning. Ik vind het heerlijk om ‘in the middle of nowhere’ te belanden waarbij ik mijn weg naar huis moet terugzoeken. Wanneer er nog tijd over is, werk ik aan doe-het-zelf-projectjes met hout of andere bouwmaterialen.

 

 

 

Ik wil graag met uw kind aan de slag om zijn/haar lichaam beter te leren kennen, de motoriek te verbeteren en zijn/haar grenzen te verleggen. In De Ritsheuvel 2.0 gaat er ook meer aandacht naar het contact met de natuur. We zullen dus zoveel mogelijk buiten sporten en de buitenterreinen van onze school en de bosrijke omgeving zoveel mogelijk benutten.

 

<

Wist je dat?

Wij met groep 3- 4 -5 en 6 iedere laatste dinsdag van de maand gaan sporten in de sporthal van Sinaai.